Ние използваме бисквитки, за да осигурим правилното функциониране на уеб сайта, като навигирането из сайта и използването на функциите му. Научи повече
35 календарни дни П- ОБРАЗЕН КОМПЛЕКТ СИЦИЛИЯ

П- образен комплект Сицилия

Диванът е изработен от комбинация от две технологии система от S – образни, безшумни пружини и еластични колани което придава изключителен комфорт и издръжливост на изделието. В състава на дивана има също така и от ultra HR foam - пяна, разпенена на водна основа. Допълнителна мекота и удобство придават тапицерските колани, характеризиращи се с устойчивост и еластичност. Корпусът е изграден от висококачествен дървен материал и метален профил. Механизмът е подсилен и гарантира дълга експлоатация.

Освен със своята приятна форма, холовия комплект Сицилия предлага една друга полезна функционалност - чекмедже и функция за сън. Механизма за сън се отваря посредством издърпване на подматрака, който при повдигане се изравнява с височната на седалищната част и допълва лежанката. След като издърпате подматрака, се разкрива достатъчно голяма площ, която може да се използва за сън.

Диванът 2-ка е с практично чекмедже, което Ви осигурява допълнително място за съхранение на багаж от сезонен тип, спално бельо и тн.

Тип: ъглов диван

Комфорт: тапицерски колани, зиг заг пружини

Допълнително: 3 - ка с подматрак и 2 - ка с чекмедже и лежанка

Функция сън: издърпващ подматрак

Площ за сън: 116/280 см

Габаритни размери (ш/д/в): 320/154-210/95 см
- ползваема широчина на лежанката: 80-90см
- височина на седалката: 49см

При избор на дамаска различен от посечения само след запитване !

Ъгълът на дивана може да бъде ляв или десен. Моля посочете от коя страна искате да бъде лежанката като го гледате фронтално.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

П- ОБРАЗЕН КОМПЛЕКТ СИЦИЛИЯ

Бърза доставка

Бърза доставка до всички краища на страната!

  • Производител : ПАРАЛЕЛ
  • Код на продукта : П- ОБРАЗЕН КОМПЛЕКТ СИЦИЛИЯ
  • Наличност : 35 календарни дни
  • 2 019,00лв.
  • Без данък : 2 019,00лв.
на 12 вноски по 188.44 лв.